Huis

Te koop in Aarschot

€ 509.000 · 3 kamers · 206 m²

Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze volledig gerenoveerde woning in Aarschot! De huidige eigenaar nam in de afgelopen 2 jaar de ganse woning onder handen. Zo werd de woning volledig gestript en opnieuw ingericht met nieuwe leidingen en technieken, keuken, badkamer, vloeren, muren, ramen, isolatie, dak,... Dit alles brengt ons op een zeer mooi instapklaar resultaat, met op het gelijkvloers de inkomhal met apart toilet, wasruimte met technische ruimte en de ruime woonkamer met hoogwaardige open keuken en gezellige zitruimte. De eerste verdieping omvat een zeer ruime hal met bureau, en de prachtige badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Verder is er de huidige master bedroom, en een tweede grote kamer dewelke momenteel als dressing is ingericht. De vaste trap brengt ons tot slot naar de afgewerkte en geïsoleerde zolderverdieping waar opnieuw 2 mooie kamers zijn.
Ook energetisch werd de woning grondig aangepakt, en heeft deze reeds een gunstig energielabel B. Zo werden dak en muren geïsoleerd, driedubbele beglazing geplaatst en een nieuwe hoogrendementsketel op gas geïnstalleerd.
De ruime tuin van meer dan 8 are biedt een heerlijk rustig gevoel, en omvat ook een zeer grote garage dewelke momenteel ingeschreven is als werkplaats. Deze garage met nieuwe dubbele sectionaalpoort en nieuw geïsoleerd dak heeft een bruikbare oppervlakte van bijna 90m² op het gelijkvloers, en is voorzien van stroom en zowel warm als koud water. Deze ruimte zorgt dus voor veel opportuniteiten en mogelijkheden!
De uitstekende ligging dichtbij het centrum van Aarschot zorgt voor een zeer vlotte verbinding naar alle nodige voorzieningen. Zowel het station van Aarschot als de oprit van de E314 liggen op iets meer dan 2km, de ideale uitvalsbasis dus!
Is jouw interesse gewekt door deze gerenoveerde woning met ruime garage? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk ook zeker de documenten op onze eigen website www.unique-properties.be!
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter, geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = A, G-Score = A.
Lees meer
Tieltse Baan 36
3200 Aarschot
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
834 m²
Bewoonbare oppervlakte:
206 m²
Renovatiejaar:
2023
Staat:
Hernieuwd
Parkings buiten:
4
Parkings binnen:
4
  • Tuin
  • Garage
  • Parking binnen

Financieel

Prijs:
€ 509.000
Kadastraal inkomen:
€ 859

Energie

112
EPC:
112
Elektriciteitskeuring:
ja, conform
Type verwarming:
gas cv

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
A
P-score:
A
Asbestinventarisattest:
Ja
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Bodemattest:
Ja

Indeling

Keuken:
(volledig geïnstalleerd)
Bureau:
12 m²
Slaapkamer 1:
20 m²
Slaapkamer 2:
15 m²
Slaapkamer 3:
16 m²
Badkamer(s):
douche en ligbad
Zolder:
32 m²
  • Eetkamer
  • Keuken
  • Berging
  • Wasplaats
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig