Huis

Te koop in Bekkevoort

€ 299.000 · 4 kamers · 124 m²

Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze interessante deels gerenoveerde woning in Bekkevoort! Het perceel van 1500m² in de zeer rustige doodlopende Koestraat (doch vlakbij de oprit van de E314), met oriëntatie op het zuidoosten zijn slecht enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft. Verder werd ze namelijk door de huidige eigenaars al gedeeltelijk gerenoveerd. Zo werden de muren geïsoleerd, de volledige centrale verwarming vernieuwd (EPC label C!), nieuwe vloeren en badkamer geplaatst, en de elektriciteit aangepast (3 fase). Op het gelijkvloers is er een inkomhal met ruimte voor een apart toilet, de toegang naar de kelder, aansluitend de woonkamer met daarnaast een te vernieuwen gedeelte met veranda, keuken en bergplaats. Tot slot is er op het gelijkvloers de nieuwe badkamer met douche, ligbad, toilet en wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Deze werden reeds grondig aangepakt, en zijn enkel nog te voorzien van een nieuwe vloer volgens jouw eigen smaak. Ook op het eerste verdiep is er nog de mogelijkheid een apart toilet te installeren. De vaste trap brengt ons naar de zolderverdieping, die klaar is om de perfecte master bedroom in te richten. De oppervlakte van 34m² zorgt voor voldoende ruimte, en er werd reeds stroom en water tot op de zolder voorzien. Buiten is er een ruime berging/garage van bijna 50m². Het perceel van 15m breed en 100m diep maakt heel wat mogelijk, de woning kan dus nog aanzienlijk worden uitgebreid! De diepe en brede tuin maakt ook het ideale speelterrein voor kinderen, of een mooie plaats om enkele dieren te houden. Tot slot hebben de eigenaars een regenwaterput van maar liefst 10.000l laten installeren, dewelke met het filtersysteem aangesloten is op de toiletten en eventueel ook op het wasmachine. Ook de riolering werd reeds gescheiden. 
Is jouw interesse gewekt door deze interessante woning met enorm potentieel? Neem dan contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk ook zeker alle documenten van de woning op onze site www.unique-properties.be.
EPC label C dus GEEN renovatieplicht van toepassing. Niet-asbestveilig. P-score = B, G-score = A. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming deels woongebied met landelijk karakter en deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, bewoonbare oppervlakte volgens EPC.
Lees meer
Koestraat 34
3460 Bekkevoort
Buurt: Rustig
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
1.500 m²
Bewoonbare oppervlakte:
124 m²
Bouwjaar:
1959
Staat:
Deels te renoveren
Garage:
47 m²
Parkings buiten:
5
  • Tuin

Financieel

Prijs:
€ 299.000
Kadastraal inkomen:
€ 401

Energie

226
EPC:
226
Elektriciteitskeuring:
ja, niet conform
Type verwarming:
gas cv
Verwarming:
individueel
  • Waterreservoir

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning:
Nee
G-score:
A
P-score:
B
Asbestinventarisattest:
Ja
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Bodemattest:
Ja

Indeling

Woonkamer:
22 m²
Eetkamer:
9 m²
Keuken:
(gedeeltelijk geïnstalleerd)
Slaapkamer 1:
14 m²
Slaapkamer 2:
10 m²
Slaapkamer 3:
7 m²
Slaapkamer 4:
34 m²
Badkamer(s):
9 m²
douche en ligbad
Kelder:
22 m²
Wasplaats:
4 m²
Zolder:
34 m²
  • Berging
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig

  • Heidestraat 16 Bekkevoort
    Huis · Bekkevoort
    € 299.000 · 4 kamers