Beschrijving

Detail over prijsinfo en totaalprijs incl. BTW en notariskost staat in lastenboek! Unique Properties verkoopt deze schitterende nieuwbouwwoning, (MOGELIJKHEID TOT AANKOOP AAN 6% BTW!!) gelegen in het charmante Glabbeek. Deze instapklare woning combineert moderne luxe met een uitzonderlijke energie-efficiëntie. De woningen zit zo onder E10 en daardoor is er recht op 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!!!! Dus GEEN KI betalen de eerste 5 jaren.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de gezellige woonkamer, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de warmte en het comfort van uw nieuwe thuis. Een ruime eetkamer, ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. De volledig uitgeruste keuken is top, voorzien van hoogwaardige apparatuur.
De woning beschikt over vier ruime kamers waarvan 1 met terras, flexibel in te richten als slaapkamers, een thuiskantoor of hobbykamers, afhankelijk van uw behoeften.
Praktisch gemak wordt verder geboden door de inpandige garage en de berging, waardoor u voldoende opslagruimte heeft en uw auto veilig en droog kunt parkeren. De volledig aangelegde en omheinde tuin is een waar paradijs voor buitenliefhebbers, perfect voor kinderen om veilig te spelen of voor het organiseren van zomerse barbecues.
Wat deze woning echt uitzonderlijk maakt, is het E-peil van -1, wat betekent dat het energieverbruik minimaal is en de woning een A+ energieprestatiecertificaat heeft.
Gelegen in het mooie Glabbeek, geniet u van een rustige en groene omgeving met alle voorzieningen binnen bereik. Een perfecte balans tussen landelijke rust en stedelijke nabijheid.
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezoek en ontdek zelf de charme en het comfort van deze uitzonderlijke woning in Glabbeek. Omgevingsvergunning voor stedenbouwk. handelingen afg., bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = A, G-score = A.
Lees meer
Dries 41B
3380 Glabbeek
Nabij: Winkels, school, openbaar vervoer
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
308 m²
Bewoonbare oppervlakte:
213 m²
Bouwjaar:
2024
Staat:
Nieuw
Bebouwing:
Gesloten
Tuin:
AANGELEGD EN OMHEIND
Garages:
1
Parkings buiten:
2
Parkings binnen:
1
  • Garage

Financieel

Prijs:
€ 469.000
  • Onder BTW stelsel

Energie

Type beglazing:
thermische en akoestische onderbreking
Ramen:
aluminium
Elektriciteitskeuring:
ja, conform
Type verwarming:
warmtepomp
Verwarming:
individueel
  • Waterreservoir

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
woongebied
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
A
P-score:
A
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Bodemattest:
Ja
O-peil:
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Indeling

Keuken:
(volledig geïnstalleerd)
Badkamer(s):
douche en ligbad
Toiletten:
2
  • Eetkamer
  • Keuken
  • Berging
  • Wasplaats
  • Geventileerde ruimte
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig