Huis

Te koop in Rotselaar

€ 399.000 · 3 kamers · 148 m²

Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze gezellige woning op een prachtig perceel in Rotselaar! Gelegen in de rustige Abdijlaan op een perceel van 1709m² vinden we deze mooie woning van 1986 met een woonoppervlakte van 148m² (bron EPC). Het mooie perceel, samen met de mogelijkheid om de binneninrichting volledig aan te passen maakt van dit pand een unieke opportuniteit. De binnenmuren hebben namelijk geen dragende functie en zijn hierdoor dus nog volledig te veranderen naar wens. In de huidige indeling is er een inkomhal met de centrale gang, deze geeft toegang naar de uiterst ruime woonkamer van 47m², met aansluitende keuken van bijna 20m². Verder zijn er 3 mooie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De huidige eigenaars hebben steeds uitstekend zorg gedragen voor de woning, en hebben ook reeds airco laten installeren in de woonkamer en keuken. De volledige woning is voorzien van rolluiken. Aan stockage geen gebrek door de handige zolder, maar tot slot is er ook nog een zeer ruime en bruikbare kelder. Qua locatie zit je goed, met de oprit van de E314 op amper 4 minuten, en op een kwartiertje ben je in Leuven. Ook winkels en scholen zijn op wandelafstand, en er is voor de kleinsten een speelbos om de hoek, de ideale uitvalsbasis dus! 
Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk ook zeker alle documenten van de woning op onze site www.unique-properties.be
EPC label D dus GEEN renovatieplicht. Asbestveilig. P-score = D (zeer klein stukje achteraan perceel) G-score = A. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming deels woongebied met landelijk karakter en deels agrarisch gebied, omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering.
Lees meer
Abdijlaan 6
3110 Rotselaar
Buurt: Rustig
Nabij: Winkels
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
1.709 m²
Bewoonbare oppervlakte:
148 m²
Bouwjaar:
1986
Staat:
Goede staat
Garage:
65 m²
Garages:
1
Parkings buiten:
4
Parkings binnen:
2
  • Tuin
  • Parking binnen

Financieel

Prijs:
€ 399.000
Kadastraal inkomen:
€ 1.204

Energie

353
EPC:
353
Elektriciteitskeuring:
ja, niet conform
Olietankattest:
Ja
  • Olietank

Comfort

  • Air conditioning

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
woongebied
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
A
P-score:
D
Asbestinventarisattest:
Ja, Asbestveilig
Verkavelingvergunning:
Ja
Voorkooprecht:
Nee
Bodemattest:
Ja

Indeling

Woonkamer:
47 m²
Keuken:
19 m²
Slaapkamer 1:
17 m²
Slaapkamer 2:
10 m²
Slaapkamer 3:
10 m²
Badkamer(s):
9 m²
Kelder:
65 m²
  • Zolder
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig